Talen
dutch fin English

                 


Home » Winkel » Beoordelingen
  Uitgebreid zoeken (search help?)

Nieuwe Artikelen Meer
Joy stempel Gears
Joy stempel Gears
9.95EUR

Recent binnen gekomen Meer
Joy stempel Gears
Joy stempel Gears
9.95EUR

CategorieŽn

Fabrikanten

Informatie
Verzend- & betalingsinformatie
Privacy verklaring
Veel gestelde vragen
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens
Scrapbook Site
Blog Scrapbookdepot
Nieuwsbrief aanvragen
Neem contact op
Gastenboek

donderdag 24 april 2014

Wat vinden anderen van onze artikelen? Wat vinden anderen van onze artikelen?
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 598 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Faber Castell Polychromos assorti blik 120st van josephine janssen Datum toegevoegd: dinsdag 15 april 2014
Faber Castell Polychromos assorti blik 120st Faber Castell kleurpotloden. Je blijft kleuren. Wat een kleuren en wat een pigment. Ik heb de comple..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Wax paper van E.r. De haan Datum toegevoegd: zaterdag 08 maart 2014
Wax paper Met wax paper kun je hele leuke dingen doen! Ik heb met wax paper, een embossingfolder, glossy cards..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tim Holtz Layered Stencil Shatter 4.125x8.5inch van Sinikka Wendling Datum toegevoegd: vrijdag 03 januari 2014
Tim Holtz Layered Stencil Shatter 4.125x8.5inch Voor de stencils van Tim Holtz heb ik maar een woord voor: SUPERTOPGAAF

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tim Holtz Cling Rubber Stamp Set Words For Thought van Sinikka Wendling Datum toegevoegd: vrijdag 03 januari 2014
Tim Holtz Cling Rubber Stamp Set Words For Thought Weer een top stempel. Zo mooi om te gebruiken op een canvas of in een art journal. Love it

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tim Holtz Distress Marker Dried Marigold van carine devliegere Datum toegevoegd: vrijdag 13 december 2013
Tim Holtz Distress Marker Dried Marigold ideaal om mee te stempelen,vooral kleine dingen,zoals bloemen en vlinders,gewoon met de stift over j..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Prikpen fijn van carine devliegere Datum toegevoegd: donderdag 12 december 2013
Prikpen fijn is heel handig,als je wilt naaien op je scrapbook -of kaarten,je kan de gaatjes eerst prikken,en zo ..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Glue Glider Pro Plus Dispenser with Permatac cartridge van diana walda Datum toegevoegd: vrijdag 06 december 2013
Glue Glider Pro Plus Dispenser with Permatac cartridge helemaal bly met me pro plus dispenser doet het perfect

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Sizzix Accessory - Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies van Judith Tietzel Datum toegevoegd: dinsdag 03 december 2013
Sizzix Accessory - Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies Een must have..de magnetische plaat is krachtiger dan de genius ultimate platform. Ik heb een aantal..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Miss Nelly - Journal Tags mini van carine devliegere Datum toegevoegd: dinsdag 26 november 2013
Miss Nelly - Journal Tags mini door de lage prijs,gebruik ik ze vaak,als label aan een cadeauverpakking. ik heb er veel succes mee..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Lullaby - Journal Tags mini van carine devliegere Datum toegevoegd: dinsdag 26 november 2013
Lullaby - Journal Tags mini mooi,om een klein stukje van onder je foto te laten komen

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 598 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Besteld: 0 items  
Total: 0.00EUR   

Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg

Speciale Aktie!
Bestellingen boven de Ä17,50 worden gratis thuis bezorgd in Nederland.

Snel zoeken
 
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Bestsellers
01.Bazzill Cardstock Kraft
02.Bazzill Cardstock White
03.EZ Mount Foam
04.Bindring Zilver 20mm
05.Bazzill Cardstock Raven
06.Cardstock assorti 60 vel 30,5x30,5cm
07.Cardstock Avalanche
08.Bindring Zilver 25mm
09.Bindring Zilver 30mm
10.Cardstock French Vanilla
11.Cardstock White
12.Cardstock Midnight

Aanbiedingen Meer
Derwent Coloursoft Pencil Lichen Green
Derwent Coloursoft Pencil Lichen Green
1.99EUR
1.29EUR

Volg ons

Beoordelingen Meer
Prikpen fijn
is heel handig,als je wilt naaien op je scrapbook -of kaarte ..
5 van 5 sterren!

Talen
dutch fin English

 

Scrapbook Blog

Copyright © 2004-2014
Powered by osCommerce
This site is powered by:HeSo scrapbook
Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W.