Talen
dutch fin English

Scrapbookdepot


Home » Winkel » Beoordelingen
  Uitgebreid zoeken (search help?)

Nieuwe Artikelen Meer
All Bundled Up - Paper Pad 6x6
All Bundled Up - Paper Pad 6x6
5.99EUR

Nieuwe voorraad Meer
Graphic 45 Staples Large Tag Album 8.75x3.875inch
Graphic 45 Staples Large Tag Album 8.75x3.875inch
5.00EUR

CategorieŽn

Fabrikanten

Informatie
Verzend- & betalingsinformatie
Privacy verklaring
Veel gestelde vragen
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens
Scrapbook Site
Blog Scrapbookdepot
Nieuwsbrief aanvragen
Neem contact op
Gastenboek

donderdag 18 september 2014

Wat vinden anderen van onze artikelen? Wat vinden anderen van onze artikelen?
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 568 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Tim Holtz Non-Stick Micro Serrated Scissors van Monique De Lange Datum toegevoegd: woensdag 17 september 2014
Tim Holtz Non-Stick Micro Serrated  Scissors Een superschaar! Hij knipt alles zonder problemen, nog nooit zo'n goede schaar gehad.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
We R Memory Keepers Trim & Score Board van Anniek Janssens Datum toegevoegd: dinsdag 16 september 2014
We R Memory Keepers Trim & Score Board handig dat het 12inch is, maar toch weinig ruimte inneemt doordat je het kan opplooien en dat je zow..

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Bazzill Cardstock Kraft van Janine Vegter Datum toegevoegd: donderdag 28 augustus 2014
Bazzill Cardstock Kraft persoonlijk vind ik tot nu toe dat ik het best op dit merk kan kleuren met de copic markers en faber..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
A4 Copic Marker Pad van Janine Vegter Datum toegevoegd: donderdag 28 augustus 2014
A4 Copic Marker Pad inderdaad, dat doe ik ook..voor de copic marker vind ik het slecht mee te kleuren

Waardering: 2 van de 5 sterren! [2 van de 5 sterren!]
Sizzix Accessory - Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies van Janny Haandrikman Datum toegevoegd: woensdag 20 augustus 2014
Sizzix Accessory - Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies werkt super deze tool, niet meer verschuiven van je framelits of spelbinders, echt een aanrader!! Ik..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
A4 Copic Marker Pad van josephine janssen Datum toegevoegd: vrijdag 15 augustus 2014
A4 Copic Marker Pad Met Faber Castell zul je zeker dit papier gaan gebruiken. Het is een feest om daarmee te kleuren.

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Confetti - Collectables Die-Cuts van Janine Vegter Datum toegevoegd: zondag 01 juni 2014
Confetti - Collectables Die-Cuts ik heb laatst wat gekocht met paperpad en een kaartje meegemaakt maar ik vind het leuk om te gebrui..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
A4 Copic Marker Pad van Janine Vegter Datum toegevoegd: zondag 01 juni 2014
A4 Copic Marker Pad ik heb dit papier in een ander winkel gekocht..maar ik kan er niks mee ik zal het eens met fabercas..

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
Color Bloom Spray Mist - Sparkling Pastel Pearl White van ula molenaar Datum toegevoegd: donderdag 29 mei 2014
Color Bloom Spray Mist - Sparkling Pastel Pearl White Schitterend(e) kleur(-en), rijk aan pigment en heel makkelijk en mooi om op te spuiten! Ik heb meer..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Opbergmap voor clear stempels van Janneke van Hoof Datum toegevoegd: woensdag 21 mei 2014
Opbergmap voor clear stempels De map is stevig en er kan heel veel in alleen gebruik ik hem niet voor de clearstempels maar voor d..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 1 tot en met 10 (van 568 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s):  1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Besteld: 0 items  
Total: 0.00EUR   

Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg

Speciale Aktie!
Bestellingen boven de Ä17,50 worden gratis thuis bezorgd in Nederland.

Snel zoeken
 
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Bestsellers
01.Bazzill Cardstock Kraft
02.Bazzill Cardstock White
03.EZ Mount Foam
04.Bazzill Cardstock Raven
05.Bindring Zilver 20mm
06.Cardstock assorti 60 vel 30,5x30,5cm
07.Cardstock Avalanche
08.Bindring Zilver 25mm
09.Bindring Zilver 30mm
10.Cardstock French Vanilla
11.Dun dubbelzijdig plakband 3mm x 13 meter
12.Bazzill Cardstock Vanilla

Aanbiedingen Meer
DIY Boutique - Stickers 4x6inch sheets 8/pkg
DIY Boutique - Stickers 4x6inch sheets 8/pkg
5.25EUR
4.72EUR

Volg ons

Beoordelingen Meer
Opbergmap voor clear stempels
De map is stevig en er kan heel veel in alleen gebruik ik he ..
5 van 5 sterren!

Talen
dutch fin English

 

Scrapbook Blog

Copyright © 2004-2014
Powered by osCommerce
This site is powered by:HeSo scrapbook
Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W.