Talen
dutch fin English

                 


Home » Winkel » Beoordelingen
  Uitgebreid zoeken (search help?)

Nieuwe Artikelen Meer
eBosser Platform B (2 pack)
eBosser Platform B (2 pack)
12.95EUR

Recent binnen gekomen Meer
Joy stempel Flowers 2 Congrats Hugs
Joy stempel Flowers 2 Congrats Hugs
4.50EUR

CategorieŽn

Fabrikanten

Informatie
Verzend- & betalingsinformatie
Privacy verklaring
Veel gestelde vragen
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens
Scrapbook Site
Blog Scrapbookdepot
Nieuwsbrief aanvragen
Neem contact op
Gastenboek

donderdag 24 april 2014

Wat vinden anderen van onze artikelen? Wat vinden anderen van onze artikelen?
Beoordelingen 41 tot en met 50 (van 598 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s): [<< Vorige   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
Project Life - Cinnamon Collection Brown w/Words 12x12 D-Ring Al van Janneke van Hoof Datum toegevoegd: dinsdag 09 juli 2013
Project Life - Cinnamon Collection Brown w/Words 12x12 D-Ring Al Dit album is niet zwart maar kaneelbruin met witte letters, echt een heel mooi album. Ik heb dit alb..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Project Life - Blush Collection Core Kit van Esther van den Boogaard Datum toegevoegd: vrijdag 05 juli 2013
Project Life - Blush Collection Core Kit Echt een super product, in combinatie met een album en pageprotectors ben je klaar. Het enige wat je..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Inkssentials Glossy Accents 18ml van carine devliegere Datum toegevoegd: woensdag 26 juni 2013
Inkssentials Glossy Accents 18ml niet allen glanzend,maar de sterkste lijn die ik al gehad heb,ideaal voor metalen embellishments

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Martha Stewart Scoring board (inches)† van carine devliegere Datum toegevoegd: dinsdag 25 juni 2013
Martha Stewart Scoring board (inches)† ik kijk veel op internet,en maak veel mini-albums,en vaak moet je dan met 1/4 inch of zelfs 1/8 inch..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Nellie Snellen A4 Release Foam 0,5mm for dies / stans foam van elske zijderveld Datum toegevoegd: zaterdag 08 juni 2013
Nellie Snellen A4 Release Foam 0,5mm for dies / stans foam wat ben ik blij hiermee, eindelijk kan ik het papier bij de fijne stansjes er mooi en heel uitkrijge..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tim Holtz Distress Ink Pad Peeled Paint van Liesbeth Hazenoot Datum toegevoegd: maandag 03 juni 2013
Tim Holtz Distress Ink Pad Peeled Paint De kleur peeled paint lijkt helemaal niet op de kleur van deze afbeelding helaas! Peeled paint is e..

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
K&Company Smash Tape Like This van Judith Lang Datum toegevoegd: zaterdag 01 juni 2013
K&Company Smash Tape Like This Must have voor bij de SMASH boeken! Tip: schuif een stukje plastic vel achterin de Smashbook-pocket ..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
K&Company Smash Tape Swatch van Judith Lang Datum toegevoegd: zaterdag 01 juni 2013
K&Company Smash Tape Swatch Fantastisch idee, want nu heb je met een enkele rol tape heel veel verschillende designs bij de hand..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
K&Company Smash Calendar Pockets van Judith Lang Datum toegevoegd: zaterdag 01 juni 2013
K&Company Smash Calendar Pockets Hele fijne pockets! Te groot voor het Mini Smash Book, maar perfect voor Folio-maat!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Martha Stewart Scoring board (inches)† van Angelique de Bree Datum toegevoegd: woensdag 29 mei 2013
Martha Stewart Scoring board (inches)† Blij dat ik deze heb aangeschaft. Is in Inches dus makkelijk als je net als ik veel op internet zoek..

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 41 tot en met 50 (van 598 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s): [<< Vorige   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Besteld: 0 items  
Total: 0.00EUR   

Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg

Speciale Aktie!
Bestellingen boven de Ä17,50 worden gratis thuis bezorgd in Nederland.

Snel zoeken
 
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Bestsellers
01.Bazzill Cardstock Kraft
02.Bazzill Cardstock White
03.EZ Mount Foam
04.Bindring Zilver 20mm
05.Bazzill Cardstock Raven
06.Cardstock assorti 60 vel 30,5x30,5cm
07.Cardstock Avalanche
08.Bindring Zilver 25mm
09.Bindring Zilver 30mm
10.Cardstock French Vanilla
11.Cardstock White
12.Cardstock Midnight

Aanbiedingen Meer
Derwent Coloursoft Pencil Dark Brown
Derwent Coloursoft Pencil Dark Brown
1.99EUR
1.29EUR

Volg ons

Beoordelingen Meer
Tim Holtz Cling Rubber Stamp Set Words For Thought
Weer een top stempel. Zo mooi om te gebruiken op een canvas ..
5 van 5 sterren!

Talen
dutch fin English

 

Scrapbook Blog

Copyright © 2004-2014
Powered by osCommerce
This site is powered by:HeSo scrapbook
Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W.