Talen
dutch fin English

Scrapbookdepot


Home » Winkel » Beoordelingen
  Uitgebreid zoeken (search help?)

Nieuwe Artikelen Meer
Marianne Design Craftables Tiny's Pinetrees
Marianne Design Craftables Tiny's Pinetrees
8.10EUR

Recent binnen gekomen Meer
Marianne Design Collectable Eline's Hedgehog
Marianne Design Collectable Eline's Hedgehog
11.75EUR

CategorieŽn

Fabrikanten

Informatie
Verzend- & betalingsinformatie
Privacy verklaring
Veel gestelde vragen
Algemene voorwaarden
Bedrijfsgegevens
Scrapbook Site
Blog Scrapbookdepot
Nieuwsbrief aanvragen
Neem contact op
Gastenboek

woensdag 20 augustus 2014

Wat vinden anderen van onze artikelen? Wat vinden anderen van onze artikelen?
Beoordelingen 41 tot en met 50 (van 577 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s): [<< Vorige   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 
A5 Unmounted stamp set Floral Edges van Janneke van Hoof Datum toegevoegd: vrijdag 09 augustus 2013
A5 Unmounted stamp set Floral Edges Deze stempelset heb sinds kort ook en hij is heel gezellig, bovendien is hij gemakkelijk aan elkaar ..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
A5 Unmounted stamp set Landscape Edges van Janneke van Hoof Datum toegevoegd: vrijdag 09 augustus 2013
A5 Unmounted stamp set Landscape Edges Ik heb deze stempels gebruikt en ik vind ze super gaaf, ik heb de stenen muur ingekleurd met de dist..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Silhouette Cameo Digital Cutting Tool van diana walda Datum toegevoegd: woensdag 07 augustus 2013
Silhouette Cameo Digital Cutting Tool gisteren me cameo binnen gekregen wow wat een geweldig apperaat ben er zo bly mee gr diana

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
ZIG 2-Way glue Chisel Tip MSB15 van Esther van den Boogaard Datum toegevoegd: zondag 28 juli 2013
ZIG 2-Way glue Chisel Tip MSB15 wat een uitvinding!!! Op 2 manieren te gebruiken en ideaal om al mn uitgesneden figuurtje met mn sil..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Project Life - Cinnamon Collection Brown w/Words 12x12 D-Ring Al van Janneke van Hoof Datum toegevoegd: dinsdag 09 juli 2013
Project Life - Cinnamon Collection Brown w/Words 12x12 D-Ring Al Dit album is niet zwart maar kaneelbruin met witte letters, echt een heel mooi album. Ik heb dit alb..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Inkssentials Glossy Accents 18ml van carine devliegere Datum toegevoegd: woensdag 26 juni 2013
Inkssentials Glossy Accents 18ml niet allen glanzend,maar de sterkste lijn die ik al gehad heb,ideaal voor metalen embellishments

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Martha Stewart Scoring board (inches) van carine devliegere Datum toegevoegd: dinsdag 25 juni 2013
Martha Stewart Scoring board (inches) ik kijk veel op internet,en maak veel mini-albums,en vaak moet je dan met 1/4 inch of zelfs 1/8 inch..

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Tim Holtz Distress Ink Pad Peeled Paint van Liesbeth Hazenoot Datum toegevoegd: maandag 03 juni 2013
Tim Holtz Distress Ink Pad Peeled Paint De kleur peeled paint lijkt helemaal niet op de kleur van deze afbeelding helaas! Peeled paint is e..

Waardering: 1 van de 5 sterren! [1 van de 5 sterren!]
K&Company Smash Calendar Pockets van Judith Lang Datum toegevoegd: zaterdag 01 juni 2013
K&Company Smash Calendar Pockets Hele fijne pockets! Te groot voor het Mini Smash Book, maar perfect voor Folio-maat!

Waardering: 5 van de 5 sterren! [5 van de 5 sterren!]
Martha Stewart Scoring board (inches) van Angelique de Bree Datum toegevoegd: woensdag 29 mei 2013
Martha Stewart Scoring board (inches) Blij dat ik deze heb aangeschaft. Is in Inches dus makkelijk als je net als ik veel op internet zoek..

Waardering: 4 van de 5 sterren! [4 van de 5 sterren!]
Beoordelingen 41 tot en met 50 (van 577 beoordelingen) Overige Resultaatpagina(s): [<< Vorige   1  2  3  4  5 ...  [Volgende >>] 

Besteld: 0 items  
Total: 0.00EUR   

Winkelwagen Meer
Uw winkelwagen
is leeg

Speciale Aktie!
Bestellingen boven de Ä17,50 worden gratis thuis bezorgd in Nederland.

Snel zoeken
 
Zoeken
Uitgebreid zoeken

Bestsellers
01.Bazzill Cardstock Kraft
02.Bazzill Cardstock White
03.EZ Mount Foam
04.Bazzill Cardstock Raven
05.Bindring Zilver 20mm
06.Cardstock assorti 60 vel 30,5x30,5cm
07.Cardstock Avalanche
08.Bindring Zilver 25mm
09.Bindring Zilver 30mm
10.Cardstock French Vanilla
11.Dun dubbelzijdig plakband 3mm x 13 meter
12.Bazzill Cardstock Vanilla

Aanbiedingen Meer
Derwent Metallic Blue
Derwent Metallic Blue
1.75EUR
1.14EUR

Volg ons

Beoordelingen Meer
Confetti - Collectables Die-Cuts
ik heb laatst wat gekocht met paperpad en een kaartje meegem ..
5 van 5 sterren!

Talen
dutch fin English

 

Scrapbook Blog

Copyright © 2004-2014
Powered by osCommerce
This site is powered by:HeSo scrapbook
Al onze prijzen zijn inclusief B.T.W.